Balení společenských her

Bereme sebou poměrně hodně společenských her a také tři logické hry pro jednoho. Některé máme ověřené (Citadela, Bang, Sabotér, žolíkové karty, kvarteto), jiné děti dostaly k Vánocům kvůli zábavnějšímu učení na cestách (Ypsilonie, Jízdenky, prosím - USA, Tik Tak Bum).

Všechny společenské hry, které bereme sebou, v originálních obalech.

V originálních obalech zabírají hry strašně hrozně moc místa, přitom v krabicích je většinou tak 80% prázdného prostoru. Aby se nám hry do auta, kde bojujeme o každý centimetr krychlový místa, vešly, bylo nutné je přebalit do menších obalů.

Tady jsou ty stejné hry jako na první fotce jen zabalené v obalech, ušitých na míru z odstřižků kočárkoviny a koženky.

Normální člověk, by prostě vše snadno a rychle přendal do zipovacích igelitových pytlíků. Když ale jako já rádi šijete, vidíte v tomto problému přímo výzvu k zábavnému šití nejrůznějších kapsiček. Sáhla jsem tedy do zásob kočárkoviny a koženky, vytáhla nejkratší zipy, které se vyrábějí, i ty nekonečné plastové a ušila hrám obaly na míru. Některé obaly jsou určené jen pro jednu hru, jiné jako ten červený jich uchovávají víc. Ve velké černé kapse jsou herní plány a některé návody.

Ve výsledku všechny dohromady hry zabírají jen o trochu víc místa než krabice od jedné z nich.

Když jsem pak balila málo využívané nádobí z kuchyně, prázdná krabice od hry se hodila na bezpečné uložení menších sklenic (všechny sklenice jsem ještě zabalila do bublinkové folie). Myslím, že budeme po návratu z cest překvapení, co na nás z krabice vykoukne.