Poslechněte si nás v Casablance

Na podzim se mi splnil jeden ze snů, který jsem si vysnila před odjezdem na naši cestu. Být hosty Pavla Sladkého v pořadu Casablanca na Radiu Wave. Casablanku jsem před odjezdem hodně poslouchala při šití jako zdroj inspirace a informací, během dlouhých cest autem jsme si ji občas poslouchali všichni.

Tak kdybyste chtěli, poslechněte si, jak Janek rozvážně a moudře hovoří, zatímco já asi tisíckrát zopakuju slova “náročný” a “prostě” a hodně se směju. Když jsem poprvé “naši” Casablanku poslouchala, byla jsem zrovna nachlazená a trápil mne kašel. Při poslechu jsem se smála sama sobě tak, že jsem pokaždé ze záchvatu smíchu plynule přešla do záchvatu kašle a musela jsem poslouchání na chvíli přerušit, nabrat síly a teprve pak jsem mohla pokračovat. Prostě se ráda směju, už je to tak.

Pusťte si nás třeba během delší jízdy nebo při vaření. Snad se dozvíte něco nového a možná se nám povede vás i trochu rozveselit (ke konci Janek rozesmál i Pavla Sladkého), protože jen díky společnému odhodlání a smyslu pro humor jsme tuhle cestu my dva s Jankem zvládli dětem navzdory.

Poslechnout si ji můžete ZDE a napište nám do komentářů ,jak se vám to líbilo a jestli máme takové hlasy, jaké jste si při čtení článků na blogu představovali.

PS: Kdo nemá chuť poslouchat a raději by četl, tak tady je odkaz na článek na Aktuálně.cz, který měl takový úspěch, že rozpoutal hotovou lavinu článků na stejné téma.