Universal’s Islands of Adventure

Út 22.2. - Orlando - Three Lakes Campground

Průběh druhého dne v Universal Studios Florida je velmi podobný tomu prvnímu. Tentokrát zamíříme do jiné části parku, která se jmenuje Universal’s Islands of Adventure. Díky včerejšku už víme, jak to tu chodí a tak jsme podstatně klidnější. Moje vykloubené žebro bohužel stále bolí, proto se neúčastním jízd na horských drahách, ale na atrakce vhodné i pro důchodce si troufám.

Prasinky. V těch je tak narváno, že už je to pomalu neúnosné.

Bradavický hrad. Kolem jedné hodiny po obědě se zkrátí čekací doba na atrakci Harry Potter and Forbiden Journey a tak tam hned vyrazíme. Stojí to za to.

Fronta je i tak docela dlouhá (40 minut), ale vede zajímavými místnostmi v hradu a tak to ubíhá poměrně rychle, když je na co koukat. Postavy na portrétech na fotce se hýbaly a mluvily.

I když se to může zdát, že napodobuji pózu sochy ve výklenku, není tomu tak. To si jen zkouším nahodit zpět vykloubené žebro.

Tuhle vodní atrakci jsme zkusili, protože na ni byla krátká jen patnácti minutová fronta. Skončili jsme úplně mokří.

Na tuhle horskou dráhu zvanou Jurassic World VeliciCoaster si moc přál jít Kuba. Zbytek rodiny musel hodně dlouho přemlouvat, po včerejším zážitku se tam už nikomu nechtělo. Nakonec byli všichni nadšení.

K večeru jsme už úplně zničení. Navštívit zábavní park dva dny po sobě je opravdu náročné, pro příště víme, že lepší by bylo dát si mezi nimi den pauzu.

Večeře na parkovišti, snad poprvé za celou dobu pobytu jsme vytáhli všechny židličky i stůl. Parkování v Universal Orlando Resortu stojí stejně jako ubytování v kempu (32 dolarů na den). Kolik stojí lístky jsem radši zapomněla.

Večeříme ještě na parkovišti. Pak vše balíme, nasedáme do auta a míříme do loveckého kempu Three Lakes, který je kousek za Orlandem (odkaz na organizaci zde, místo je na mapách zde)

Věšení mokrého prádla (důsledek jedné vodní atrakce).