Jak to vidí normální člověk (já)

Od začátku jsem to byla já, co říkala že nechce na cestu kolem světa. Ti, co si mysleli že s tím začala Justy tak se šeredně zmýlili Justy a Kuba na začátku na tuto cestu chtěli ale pak si (díky mně) uvědomili že to bude hrozný.

A jako obvykle jsem měla pravdu :/. Ale to už je jedno jsme tu a jestli byli nebo nebyli blbí s tím si teď nebudu lámat hlavu. Tímto krátkým textem se snažím vyjádřit, že mají rodiče špatný nápady a já umím odhadnout, jak moc je to špatný nápad.

No tak to bychom měli pro začátek teď k hlavnímu tématu: A to je, jak to zvládám teď. No jedním slovem je to strašný. Rodiče na nás pořád řvou (zrovna před chvilkou mě táta seřval že jsem ho nechala samotného u stolu). Ale není to jen o tom, že na nás rodiče řvou taky nás skoro neučí. Když nás totiž začne učit máma tak se po chvilce sesype, jak to nezvládá a že táta nás vůbec neučí (protože mě zrovna táta nechal chvilku pracovat samotnou a podíval se na mobil).

Taky máme trochu problém s hledáním přespání, takže tam přijedeme (cca) v devět večer.

Další věc nemáme vůbec synchronizaci: když se trochu zdržím tak na mě táta začne řvát, že hrozně zdržuju ale to, že se on každý dvě minuty zastaví na pět minut na focení to je v pohodě.

 Hygiena: strašná. Když se snažím dát si závěs nad záchod tak mi rodiče řeknou ať nebordelím. A když si chci vyčistit zuby tak musím čekat až máma domyje nádobí:(

A spaní: no mě osobně je jedno kde budu spát (teda když vedle mě nebude spát máma). Ale je docela nepříjemný poslouchat, jak Justy říká že se nevyspala.

JoliEva Koci7 Comments