Frustrace ze špatného připojení

Celou dobu naší cesty (mimo pobyt v motelu) bojujeme s připojením k internetu. Janek má sice americkou SIM kartu s předplacenými daty a dělá nám hotspot, ale takhle vygenerovaný signál je slabý a pomalý. V autě máme přístroj na wifi síť, máme koupenou další SIM kartu s daty, ale nějak to vzájemně není kompatibilní.

Skoro všude tu jsou wifi. Jenže když je někde wifi, většinou tam nemáme notebook. Když mám notebook je wifi slabá. Nahrát fotku na web je někdy nadlidský výkon a třeba večer dnes v kempu na wifi se mi podařilo nahrát za první hodinu přesně deset fotek a během následující hodiny už ani jednu. Je to velmi frustrující. Místo, abych si večer odpočinula nebo plánovala další den, snažím se psát blog, ale vezme mi to tolik času a morálních sil, že už není energie na nic jiného.

Kupodivu nejlepší signál byl včera v noci, když jsme parkovali za nákupním centrem a chytali wifi z obchodu s potravinami. Dnes v kempu je to akorát k vzteku.

Jestli se divíte, jak se mi podařilo nahrát náhledový obrázek k tomuto článku, tak se divíte se mnou. Obrázek do textu nahrát nejde (zkouším to pořád během poslední hodiny a půl a nepovedlo se mi to ani jednou), náhledové obrázky jsem nahrála už dva. Přitom jejich velikost je prakticky stejná, takže tím to nebude.

Zítra snad budeme mít větší štěstí. Dnes už šel Janek radši spát a já už také půjdu, je to boj s větnými mlýny.

Eva Koci6 Comments