Balíme

V úterý jeli Janek a jeho tatínek na otočku do Prahy pro banánové krabice a proutěné koše, které se nám v pondělí nevešly do auta. Já jsem mezitím prala prádlo, přerovnávala náš majetek z krabice do krabice a překontrolovala věci na cestu.

Ve středu jsme nabalili věci, které si bereme sebou, do zavazadel. Všechno se nám tak akorát vešlo do čtyř velkých tašek a jednoho kufru.

Na dno tašky jsme nejprve ukládali těžké kusy jako knihy, učebnice, vybavení obytného auta či lahve slivovice. V průběhu nakládání zavazadla jsme ho minimálně jednou převážili, abychom věděli, jestli se již příliš neblížíme maximální povolené hmotnosti (23 kg). Zbytek tašky jsme doplnili něčím lehčím - oblečením, ručníky apod. tak, aby hmotnost zavazadla nepřesahovala povolený limit.

Nejcennější kousky ( fotoaparát, notebooky, další elektronika) poletí s námi v kabině letadla. Bokem jsme si nachystali hromádky oblečení, ve kterém poletíme. Všechno tak máme víceméně nachystané, už jsem sbalit kabinová zavazadla a nachystat na svačiny.

Zítra nás čeká odpočinkový den a v pátek brzy ráno odlétáme z Vídně do New Yorku s přestupem v Paříži.

PS: Tohle je první příspěvek na blog, který jsem napsala na mobilu v příslušné aplikaci. Nedařilo se mi nahrát obrázky, ale to ještě vychytám.

Přípravy, EvaEva KociComment